MIKOV ocílka oválná RUBY 898 OD 25
  • Akce
Ocílky

MIKOV ocílka oválná RUBY 898 OD 25

Kód: 128462

OCILKA 898-OD-25/RUBY OVALNA je vyrobena z kvalitní čepele ocílky, kroužku a dřevěného držadla. Kvalitní ocílka je vyrobena z materiálu 19421 s tvrdochromovou úpravou pro zlepšení vlastnosí ocílky. Ocílka s délkou čepele ocílky 25 cm je vhodná pro broušení kuchyňských a řeznických nožů včetně kovaných nožů. Čepel ocílky s jemným povrchem je zasazena do dřevěného držadla. Držadlo je dokonale ergonomické a je našimi konstruktéry a designéry navrženo tak, aby umožnilo pohodlnou práci. Díky preciznímu zpracování držadlo s čepelí dokonale lícuje, proto nedává žádný prostor nečistotám a choroboplodným bakteriím. Ocilka disponuje velmi snadnou a rychlou údržbou. Kroužek na držadle ocilky je velmi výhodným doplňkem na snadné zavěšení ocílky. Proč si koupit ocílku RUBY? - ergonomický tvar držadla vyvinutý speciálně pro tyto nože - přední kování chrání prsty před poraněním - zadní kování chrání nůž před poškozením.

celý popis

Potřebujete s něčím poradit?

+420 702 510 317
info@xdecor.cz

OCILKA 898-OD-25/RUBY OVALNA je vyrobena z kvalitní čepele ocílky, kroužku a dřevěného držadla. Kvalitní ocílka je vyrobena z materiálu 19421 s tvrdochromovou úpravou pro zlepšení vlastnosí ocílky. Ocílka s délkou čepele ocílky 25 cm je vhodná pro broušení kuchyňských a řeznických nožů včetně kovaných nožů. Čepel ocílky s jemným povrchem je zasazena do dřevěného držadla. Držadlo je dokonale ergonomické a je našimi konstruktéry a designéry navrženo tak, aby umožnilo pohodlnou práci. Díky preciznímu zpracování držadlo s čepelí dokonale lícuje, proto nedává žádný prostor nečistotám a choroboplodným bakteriím. Ocilka disponuje velmi snadnou a rychlou údržbou. Kroužek na držadle ocilky je velmi výhodným doplňkem na snadné zavěšení ocílky.
Proč si koupit ocílku RUBY?
- ergonomický tvar držadla vyvinutý speciálně pro tyto nože
- přední kování chrání prsty před poraněním
- zadní kování chrání nůž před poškozením.

Mikov

Mikov s.r.o. je dlouhodobým a světově uznávaným výrobcem širokého sortimentu nožů. Své výrobky dodává do obchodní sítě nejen v ČR, ale i zahraničí. Firma Mikov má za sebou již více než dvousetletou tradici ve výrobě nožů. Společnost Mikov s.r.o. je dobře známa především díky tomu, že kromě tradiční vysoké kvality svých výrobků nabízí sortiment, který svojí šíří oslovuje rozsáhlé spektrum zákazníků. Vyrábí nože armádní, sportovní, kapesní zavírací, vyhazovací nože, lovecké, rybářské, kuchyňské, speciální nože, atd. Nabízí rovněž nože reklamní a kusovou výrobu nožů pro sběratele. Nejznámějším nožem firmy Mikov je však nezapomenutelný kapesní zavírací nůž nazvaný RYBIČKA.

Záruka 2 roky
Značka Mikov
Čepel Gr.1070
Délka čepele 25 cm
Typ 898 OD 25
Balení dárková kazeta
Střenka dřevo
Délka nože 37,8 cm
Ruby oválná