DELLINGER KHD - Professional Damascus nůž šéfkuchaře Chef 195mm
  • Akce
Šéfkuchařské nože

DELLINGER KHD - Professional Damascus nůž šéfkuchaře Chef 195mm

Kód: K-H146

Robustní, velmi ostrý japonský nůž Kiritsuke GYUTO / Chef 195 mm z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 61 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž Kiritsuke GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef 195 mm má ultra ostré řezné jádro z oceli 10Cr15CoMoV, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Ocel 10Cr15CoMoV má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z této vynikající oceli je vloženo mezi 6 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem SURFE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality. . Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu . Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama !

celý popis

Potřebujete s něčím poradit?

+420 702 510 317
info@xdecor.cz

Robustní, velmi ostrý japonský nůž Kiritsuke GYUTO / Chef 195 mm z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 61 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž Kiritsuke GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef 195 mm má ultra ostré řezné jádro z oceli 10Cr15CoMoV, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Ocel 10Cr15CoMoV má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z této vynikající oceli je vloženo mezi 6 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem SURFE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality. . Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu . Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama !

Dellinger

Dellinger Cutlery bylo založeno jednotlivci s vášní a láskou k nožům. Naše láska k nožům překonala význam slova vášeň - výroba a prodej krásných nožů je součástí toho - co a  kdo jsme. Naše láska a vášeň je vtlačena do designu a tvaru každého nože. To je důvod, proč jsme se rozhodli představit kreativní a zajímavé styly nožů, které jsou ručně vyráběny právě pro Vás. Pravá damascénská ocel je známá svou velkou krásou, neuvěřitelnou silou a schopností udržet ostré hrany. Vzorek se vytváří z postupného překládání a kování dvou, nebo více různých druhů oceli dohromady. Díky tomu je čepel silná, avšak flexibilní. Používáme naše ruce, abychom vytvořili věci, které budou žít a mohly vyprávět svůj příběh. Každá věc, kterou vytváříme, se rodí z energie, lásky a péče řemeslníků. Damascénská ocel je známa nejen pro tento intenzivní proces a krásný design, ale i pro svou bohatou historii, která ji obklopuje. Tímto se z Vašeho nože stává mnohem více. Je to jedinečné, originální a nezaměnitelné umělecké dílo. Historie říká, že damascénská ocel byla známa od počátku 4. století, během doby Alexandra Velikého. Umění výroby štítů a zbraní z damascénské oceli bylo velmi utajované a nedostupné.
Legendy z těchto dob vypráví o mečích z damascénské oceli, které byly tak ostré, že přesekly hedvábné tkaniny v letu. Bohužel, v důsledku utajování procesu kování damascénské oceli, bylo tajemství ztraceno kolem roku 1750 nl a nikdy nebylo úplně znovu objeveno. Mnoho řemeslníků dnes tvrdí, že znovu objevili starodávný proces výroby legendární damascénské oceli - nicméně, nedostatek důkazů činí tato tvrzení nedůvěryhodnými.

Provedení damascus steel
Záruka 2 roky
Značka Dellinger
Čepel řezné jádro z oceli 10Cr15CoMoV
Délka čepele 195 mm
Tvrdost 61-62 HRC
Střenka Desert Iron Wood
Délka nože 330 mm